Organisatie

Dankzij een creatieve en innovatieve instelling ontwikkelt Van der Weegen al anderhalve eeuw met succes. Het bedrijf leert van het verleden, behoudt wat goed is, maar het kijkt vooral vooruit. Samen met opdrachtgevers en co-makers komen goede ideeën tot stand. Zo ontstaan gezamenlijke plannen voor de toekomst.

Vertrouwd

Van der Weegen is een Tilburgs familiebedrijf, van generatie tot generatie gegroeid. Haar uitstekende reputatie wordt door de medewerkers met zorg gekoesterd. Binnen het werkgebied, dat zich beperkt tot Tilburg en omliggende dorpen, spreekt de onderneming de taal van de mensen, de stad en het dorp. De bekendheid met het werkgebied geeft een voorsprong.

Alles in huis

Van der Weegen bestrijkt een breed werkveld. De activiteiten variëren van de ontwikkeling van een complete woonwijk tot het herstellen van een enkel slot. Het bedrijf bewandelt gebaande wegen, maar geeft ook thuis als de opgave complex wordt. Met een creatieve inslag wordt gezocht naar de slimste oplossing. Soms beproeft, maar vaak ook vernieuwend. Zo ontstaan innovatieve en haalbare plannen.
Van der Weegen weet als geen ander wat een stad, dorp, wijk of plek nodig om een prettige woon- werk- of verblijfplek te creëren. Door zich te verdiepen in de wensen van haar opdrachtgevers wordt gebruiksgemak naadloos geïntegreerd in een architectonisch maakbaar ontwerp.

Vooruitstrevend

Met betrouwbaarheid en ondernemerschap wil van der Weegen zich ook in de toekomst onderscheiden. Er is betrokkenheid bij wat speelt in de maatschappij en aandacht voor wat leeft bij opdrachtgevers. En altijd met het oog op de toekomst. Of het nu gaat om samenwerken, of leefbaarheid.