Onze huizensite:


Dé kantoor & bedrijfsruimte site:

BEDRIJFSLEIDER ONDERHOUD & RENOVATIE M/V

Van der Weegen Bouwgroep is een maatschappelijk betrokken familiebedrijf dat al 150 jaar is geworteld in Tilburg en haar werkgebied heeft in de regio Midden Brabant. Een professionele vastgoedorganisatie in de breedste zin van het woord. Onze kernactiviteiten richten zich op projectontwikkeling, realisatie, onderhoud & renovatie en vastgoedbelegging.

Van der Weegen Bouwgroep, thuis in vastgoed!

Voor Van der Weegen Onderhoud & Renovatie B.V. zijn wij op zoek naar een

BEDRIJFSLEIDER ONDERHOUD & RENOVATIE M/V

Functieprofiel

Als Bedrijfsleider Onderhoud & Renovatie werk je nauwkeurig, efficiënt en doelgericht. Innovatief denken, ondernemerschap en lef zijn eigenschappen die bij jou passen. Je voelt je graag de “spin in het web” in een dynamische organisatie.

Je hebt meerdere jaren ervaring met het leiding geven aan projectteams. Samen met je teams zoek je naar mogelijkheden om de processen te optimaliseren. Je bent kostenbewust, klantgericht, flexibel en een echte people manager.

Taken

Je belangrijkste taken zijn het initiëren en onderhouden van de contacten met opdrachtgevers, het acquireren van nieuwe projecten en de voorbereiding, calculatie en begeleiding van projectteams (circa 20 medewerkers) op het gebied van verbouw, renovatie, verduurzaming en onderhoud. Daarnaast verzorg je de contractvorming en -begeleiding met onderaannemers, ZZP’ers en leveranciers.

Competenties

 • Communicatief sterk
 • Relatiegericht
 • Commercieel en flexibel
 • Sterke affiniteit met duurzaamheid
 • Sterke leidinggevende kwaliteiten
 • Kostentechnisch onderlegd
 • Coachend aansturen van zelforganiserende teams

Functie-eisen

 • HBO+ werk- en denkniveau (bouwkunde)
 • Goede kennis van MS-office en kennis van Microsoft Dynamics NAV is een pré.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk
 • Kennis van de markt in de regio Midden Brabant

Wat bieden wij
Een informeel familiebedrijf, een platte organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
In eerste instantie zal een dienstverband voor een jaar worden overeengekomen, met uitzicht op vast dienstverband. Voor deze functie zal er een telefoon en een laptop ter beschikking worden gesteld. Het maandsalaris wordt uitgekeerd met 8% vakantietoeslag, uitbetaling 13 vrije dagen en een duurzaaminzetbaarheidsbudget. Daarbij ben je vrij om de 30 resterende vrije dagen zelf in te vullen. De actieve personeelsvereniging en directie zorgen voor gezellige activiteiten, zoals een zomer- en winterborrel en personeelsfeesten.

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie? Mail dan je CV en motivatie naar HRM@vanderweegen.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Linda Uijens telefoonnummer 013-54 99 509.

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIE FORMULIER


Stuur eventueel uw CV mee

Stuur eventueel uw motivatie brief mee


Kom jij ons team versterken?

Van der Weegen Bouwgroep is een gezond bedrijf met volop nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. Een bedrijf waar iedereen met plezier werkt en kansen krijgt om zich verder te ontwikkelen.

Het merendeel van onze medewerkers werkt al tientallen jaren bij het bedrijf en vormen een goed team. Iedereen voelt zich gewaardeerd, betrokken en gesteund. We werken met plezier, en dat stralen we uit. Samen maken we alles mogelijk!