Onze huizensite:


Dé kantoor & bedrijfsruimte site:

Bouw jij met ons mee? Nieuwe vacatures beschikbaar!

ER ZIJN ONLANGS DRIE NIEUWE VACATURES BESCHIKBAAR GEKOMEN. WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR:

 

EEN ERVAREN TIMMERMAN RENOVATIE-TRANSFORMATIE M/V

Je wordt ingezet op mooie renovatie-/transformatieprojecten in de regio Tilburg, waar je van A tot Z bij betrokken wordt. Je levert kwalitatief goed werk dat voldoet aan de eisen van de opdrachtgever. En je werkt in teamverband maar kan het ook zelfstandig op pakken met je relevante kennis en werkervaring.

Bekijk vacature

 

EEN MAGAZIJNMEDEWERKER (FULLTIME) M/V

Je beheert de goederenstroom en controleert zendingen van leveranciers. Verder zorg je voor een kloppende vooraad, het onderhoud aan ons materiaal en verzamelt materialen uit het magazijn voor projecten, die op tijd gereed moeten zijn voor onze allround bouwkundig onderhoudsmedewerkers.

Bekijk vacature

 

GEMOTIVEERDE ALLROUND VAKMENSEN M/V 

Je hebt 2 rechterhanden, bent allround in al het voorkomende onderhoudswerk en gemotiveerd om direct aan de slag te gaan. De werkzaamheden zijn afwisselend: timmeren, tegelen, stuken, renoveren. Je werkt in teamverband maar kan het ook zelfstandig op pakken met je relevante kennis en werkervaring.

Bekijk vacature

 

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Wij zijn een maatschappelijk betrokken familiebedrijf dat al 150 jaar is geworteld in Tilburg en haar werkgebied heeft in regio Midden Brabant. Een professionele vastgoedorganisatie met kernactiviteiten die zich richten op projectontwikkeling, realisatie, onderhoud & renovatie en vastgoedbelegging.

Wij zijn een gezond bedrijf met volop nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. Een bedrijf waar iedereen met plezier werkt en kansen krijgt om zich verder te ontwikkelen. Het merendeel van onze medewerkers werkt al tientallen jaren bij het bedrijf en vormen een goed team. Iedereen voelt zich gewaardeerd, betrokken en gesteund. We werken met plezier, en dat stralen we uit. Samen maken we alles mogelijk!

Meer informatie