Onze huizensite:


Dé kantoor & bedrijfsruimte site:

ERVAREN CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER RENOVATIE M/V

Van der Weegen Bouwgroep is een maatschappelijk betrokken familiebedrijf dat al 150 jaar is geworteld in Tilburg en haar werkgebied heeft in de regio Midden Brabant. Een professionele vastgoedorganisatie in de breedste zin van het woord. Onze kernactiviteiten richten zich op projectontwikkeling, realisatie, onderhoud & renovatie en vastgoedbelegging.

Van der Weegen Bouwgroep, thuis in vastgoed!

Voor Van der Weegen Onderhoud & Renovatie B.V. zijn wij op zoek naar een

ERVAREN CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER RENOVATIE M/V

Functieprofiel

Als calculator/werkvoorbereider binnen Van der Weegen heb je geen afgebakende functie, maar heb je juist een brede rol met veel vrijheid waarbij je zelfstandig aan diverse projecten, voornamelijk renovatie en transformatie, werkt.

Taken

Je zorgt voor een adequate calculatie en voorbereiding van één of meerdere renovatieprojecten. Je werkt aan renovatie projecten vanaf € 100.000,-. Je bent verantwoordelijk voor de totale procesgang op het gebied van calculatie en afhankelijk van de schaalgrootte van de projecten ook een stuk voorbereiding. Werkzaamheden die hierbij komen kijken zijn het opstellen van een werkbegroting, efficiënte planning, het (deels) voorbereiden van de werkzaamheden, het eventueel maken van werkplannen, het aandragen van alternatieven, het signaleren van afwijkingen van het bestek en het opstellen van meer/minder werk. Daarnaast sta je in contact met onderaannemers, leveranciers en adviseurs.

Competenties

 • Accuraat, innovatief en analytisch
 • Teamspeler
 • Affiniteit met duurzaamheid
 • Kennis van Bouwbesluit
 • Enthousiast
 • Flexibel
 • Oog voor detail

Functie-eisen

 • MBO/HBO werk- en denkniveau (bouwkunde)
 • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in calculatie / werkvoorbereiding, voorkeur renovatie
 • Goede kennis van MS-office, Trad en Autocad
 • Goede kennis van Microsoft Dynamics NAV
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk
 • Kennis van de markt in de regio Midden Brabant

Wat bieden wij
Een informeel familiebedrijf, een platte organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
In eerste instantie zal een dienstverband voor een jaar worden overeengekomen, met uitzicht op vast dienstverband. Voor deze functie zal er een telefoon en een laptop ter beschikking worden gesteld. Het maandsalaris wordt uitgekeerd met 8% vakantietoeslag, uitbetaling 13 vrije dagen en een duurzaaminzetbaarheidsbudget. Daarbij ben je vrij om de 30 resterende vrije dagen zelf in te vullen. De actieve personeelsvereniging en directie zorgen voor gezellige activiteiten, zoals een zomer- en winterborrel en personeelsfeesten.

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie? Mail dan je CV en motivatie naar HRM@vanderweegen.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Linda Uijens telefoonnummer 013-54 99 509.

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIE FORMULIER


Stuur eventueel uw CV mee

Stuur eventueel uw motivatie brief mee


Kom jij ons team versterken?

Van der Weegen Bouwgroep is een gezond bedrijf met volop nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. Een bedrijf waar iedereen met plezier werkt en kansen krijgt om zich verder te ontwikkelen.

Het merendeel van onze medewerkers werkt al tientallen jaren bij het bedrijf en vormen een goed team. Iedereen voelt zich gewaardeerd, betrokken en gesteund. We werken met plezier, en dat stralen we uit. Samen maken we alles mogelijk!