Onze huizensite:


Dé kantoor & bedrijfsruimte site:

ERVAREN TIMMERMAN NIEUWBOUW M/V

Van der Weegen Bouwgroep is een maatschappelijk betrokken familiebedrijf dat al 150 jaar is geworteld in Tilburg en haar werkgebied heeft in de regio Midden Brabant. Een professionele vastgoedorganisatie in de breedste zin van het woord. Onze kernactiviteiten richten zich op projectontwikkeling, realisatie, onderhoud & renovatie en vastgoedbelegging.

Van der Weegen Bouwgroep, thuis in vastgoed!

Voor ons Bouw- en Onderhoudsbedrijf zijn wij op zoek naar een

ERVAREN TIMMERMAN NIEUWBOUW M/V

Functieprofiel

Als nieuwbouw timmerman word je ingezet op onze nieuwbouwprojecten in de regio Tilburg. Je wordt betrokken bij de bouw van A tot Z; van betonwerkzaamheden tot aftimmerwerk.

 

Wat we van je verwachten

Als timmerman lever je kwalitatief goed werk dat voldoet aan de geldende eisen en de wensen van de opdrachtgever. Je werkt in teamverband maar er wordt ook van je verwacht dat je werkzaamheden zelfstandig op kunt pakken.

 

Functie-eisen

  • Relevante bouwopleiding;
  • Ccompetenties: verantwoordelijkheidsgevoel, nauwkeuring, creatief, flexibel, kwaliteits-/oplossingsgericht, plannen en samenwerken
  • Relevante werkervaring

 

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Mail dan je CV en motivatie naar HRM@vanderweegen.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Linda Uijens telefoonnummer 013-54 99 509.

 

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIE FORMULIER


Stuur eventueel uw CV mee

Stuur eventueel uw motivatie brief mee


Kom jij ons team versterken?

Van der Weegen Bouwgroep is een gezond bedrijf met volop nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. Een bedrijf waar iedereen met plezier werkt en kansen krijgt om zich verder te ontwikkelen.

Het merendeel van onze medewerkers werkt al tientallen jaren bij het bedrijf en vormen een goed team. Iedereen voelt zich gewaardeerd, betrokken en gesteund. We werken met plezier, en dat stralen we uit. Samen maken we alles mogelijk!