Onze huizensite:


Dé kantoor & bedrijfsruimte site:

ERVAREN TIMMERMAN RENOVATIE-TRANSFORMATIE M/V

Van der Weegen Bouwgroep is een maatschappelijk betrokken familiebedrijf dat al 150 jaar is geworteld in Tilburg en haar werkgebied heeft in de regio Midden Brabant. Een professionele vastgoedorganisatie in de breedste zin van het woord. Onze kernactiviteiten richten zich op projectontwikkeling, realisatie, onderhoud & renovatie en vastgoedbelegging.

Van der Weegen Bouwgroep, thuis in vastgoed!

Voor ons Bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een

ERVAREN TIMMERMAN RENOVATIE-TRANSFORMATIE M/V

Functieprofiel

Als timmerman renovatie-transformatie word je ingezet op mooie renovatie-/transformatieprojecten in de regio Tilburg. Ook kunnen er sporadisch nieuwbouwprojecten voorkomen. Je wordt bij alle projecten van A tot Z betrokken.

Wat we van je verwachten

Als timmerman lever je kwalitatief goed werk dat voldoet aan de eisen en wensen van de opdrachtgever. In teamverband ondersteun je elkaar, maar er wordt ook van je verwacht dat je werkzaamheden zelfstandig op kunt pakken en relevante kennis en werkervaring hebt.

Competenties  

  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Nauwkeurig
  • Creatief
  • Flexibel
  • Kwaliteits- en oplossingsgericht
  • Plannen en samenwerken

Functie-eisen

  • Relevante bouwopleiding
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Rijbewijs B (E achter B is een pré)
  • VCA basis en BHV is een pré

Wat bieden wij

Van der Weegen is een informeel familiebedrijf, een platte organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. In eerste instantie zal een dienstverband voor een jaar worden overeengekomen, met uitzicht op vast dienstverband. Voor deze functie zal er een telefoon van de zaak ter beschikking worden gesteld. Het salaris wordt per 4 weken uitgekeerd en er is een apart TijdSpaarFonds met 8% vakantietoeslag, 18 vrije dagen (fulltime) en een duurzaaminzetbaarheidsbudget. Daarbij ben je vrij om de 30 resterende vrije dagen (fulltime) zelf in te vullen. De actieve personeelsvereniging en directie zorgen voor gezellige activiteiten, zoals een zomer- en winterborrel en personeelsfeesten.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Mail dan je CV en motivatie naar HRM@vanderweegen.nl. Of stuur een whats-app bericht. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Linda Uijens telefoonnummer 013-54 99 509.

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIE FORMULIER


Stuur eventueel uw CV mee

Stuur eventueel uw motivatie brief mee


Kom jij ons team versterken?

Van der Weegen Bouwgroep is een gezond bedrijf met volop nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. Een bedrijf waar iedereen met plezier werkt en kansen krijgt om zich verder te ontwikkelen.

Het merendeel van onze medewerkers werkt al tientallen jaren bij het bedrijf en vormen een goed team. Iedereen voelt zich gewaardeerd, betrokken en gesteund. We werken met plezier, en dat stralen we uit. Samen maken we alles mogelijk!