Onze huizensite:


Dé kantoor & bedrijfsruimte site:

Junior Vastgoedmanager M/V

Van der Weegen Bouwgroep is een maatschappelijk betrokken familiebedrijf dat al 150 jaar is geworteld in Tilburg en haar werkgebied heeft in de regio Midden Brabant. Een professionele vastgoedorganisatie in de breedste zin van het woord. Onze kernactiviteiten richten zich op projectontwikkeling, realisatie, onderhoud & renovatie en vastgoedbelegging. 

Van der Weegen Bouwgroep, thuis in vastgoed!

Voor onze afdeling Vastgoedmanagement zijn wij op zoek naar een
                                       Junior Vastgoedmanager M/V

Functieprofiel
Als Junior Vastgoedmanager heb je technisch en financieel inzicht en een primaire focus op beheer en exploitatie van vastgoed en gebouwgebonden installaties. Je bent de rechterhand van de Vastgoedmanagers.

Je hebt een MBO(+) opleiding installatietechniek, werktuigbouw, energietechniek, of gelijkwaardig afgerond met enkele jaren praktijkervaring en bent toe aan een volgende stap. Affiniteit met facility management, onderhoud en beheer van gebouwgebonden installaties en duurzaamheid is een pré.

Als Junior Vastgoedmanager heb je een afwisselende functie. De gebouwen binnen de diverse te beheren vastgoedportefeuilles zijn namelijk erg divers. Daardoor is je dag nooit hetzelfde. De verhouding tussen het werken vanaf kantoor en op de locaties is ca. 60/40.

Wat we van je verwachten
Je wordt verantwoordelijk voor de registratie en opvolging van storingen en reparatieverzoeken in onze webbased applicatie. Daarnaast krijg je een rol in het op orde houden van onze technische gebouwdossiers.

In overleg met de Vastgoedmanagers stuur je onderhouds- en installatiebedrijven aan. Je signaleert, controleert en bewaakt de status van onze gebouwen en installaties. Dit doe je onder andere door het uitvoeren van periodieke inspecties van onze gebouwen en installaties. Verder ben je in staat om kleine herstellingen c.q. reparaties direct uit te voeren indien nodig.

Functie-eisen
• Relevante technische MBO(+) opleiding in de richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig;
• Competenties: verantwoordelijkheidsgevoel, nauwkeuring, flexibel, plannen en organiseren, procesgericht;
• 0-3 jaar relevante werkervaring (bij voorkeur bij een installateur of technisch adviesbureau);
• In bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij
Een informeel familiebedrijf, een platte organisatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren:
Heb je interesse in deze functie? Mail dan je CV en motivatie naar HRM@vanderweegen.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Linda Uijens telefoonnummer 013-54 99 509.

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIE FORMULIER


Stuur eventueel uw CV mee

Stuur eventueel uw motivatie brief mee