Onze huizensite:


Dé kantoor & bedrijfsruimte site:

MAGAZIJNMEDEWERKER (FULLTIME) M/V

Van der Weegen Bouwgroep is een maatschappelijk betrokken familiebedrijf dat al 150 jaar is geworteld in Tilburg en haar werkgebied heeft in de regio Midden Brabant. Een professionele vastgoedorganisatie in de breedste zin van het woord. Onze activiteiten bestrijken de gehele vastgoedkolom; ontwikkeling, realisatie, onderhoud & renovatie en vastgoedbeheer.

Van der Weegen Bouwgroep, thuis in vastgoed!

Voor Van der Weegen Onderhoud & Renovatie B.V. zijn wij op zoek naar een

MAGAZIJNMEDEWERKER (fulltime) M/V

Functieprofiel

Als magazijnmedewerker zorg je voor het beheer van de goederenstroom. Je controleert zendingen van leveranciers en zorgt voor een goed kloppende voorraad. Je zorgt voor het onderhoud aan ons materiaal en verzamelt materialen uit het magazijn voor projecten. Deze materialen dienen compleet en op tijd gereed gemaakt te zijn voor andere het team van onze allround bouwkundig onderhoudsmedewerkers.

Taken

Als magazijnmedewerker werk je gevarieerd en zelfstandig. Je belangrijkste taken zijn het voorbereiden van de orders voor je collega's en het op orde en veilig houden van de werkplaats en het omliggende terrein. Je zorgt voor de juiste (administratieve) verwerking van de geleverde en uitgaande goederen. Tevens ben je samen met het hoofd materiaaldienst verantwoordelijk voor gekeurd en deugdelijk materiaal.

Competenties

 • Communicatief sterk
 • Servicegericht
 • Zelfstandig
 • Collegiaal / loyaal
 • Gestructureerd 
 • Flexibel

 Functie-eisen

 • Minimaal gelijkwaardig aan MBO niveau 3
 • Rijbewijs B (E achter B is een pré)
 • Heftruck certificaat
 • Een certificaat voor het keuren van elektrische arbeidsmiddelen en steiger en klimmateriaal is een pré
 • VCA basis

Wat bieden wij

Een informeel familiebedrijf, een platte organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. In eerste instantie zal een dienstverband voor een jaar worden overeengekomen, met uitzicht op vast dienstverband. Voor deze functie zal er een telefoon van de zaak ter beschikking worden gesteld. Het salaris wordt per 4 weken uitgekeerd en er is een apart TijdSpaarFonds met 8% vakantietoeslag, 18 vrije dagen (fulltime) en een duurzaaminzetbaarheidsbudget. Daarbij ben je vrij om de 30 resterende vrije dagen (fulltime) zelf in te vullen. De actieve personeelsvereniging en directie zorgen voor gezellige activiteiten, zoals een zomer- en winterborrel en personeelsfeesten.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Mail dan je CV en motivatie naar HRM@vanderweegen.nl. Of stuur een whats-app bericht. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Linda Uijens telefoonnummer 013-54 99 509.

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIE FORMULIER


Stuur eventueel uw CV mee

Stuur eventueel uw motivatie brief mee


Kom jij ons team versterken?

Van der Weegen Bouwgroep is een gezond bedrijf met volop nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. Een bedrijf waar iedereen met plezier werkt en kansen krijgt om zich verder te ontwikkelen.

Het merendeel van onze medewerkers werkt al tientallen jaren bij het bedrijf en vormen een goed team. Iedereen voelt zich gewaardeerd, betrokken en gesteund. We werken met plezier, en dat stralen we uit. Samen maken we alles mogelijk!