Onze huizensite:


Dé kantoor & bedrijfsruimte site:

Bouw jij met ons mee? Nieuwe vacature beschikbaar!

ER ZIJN ONLANGS TWEE NIEUWE VACATURES BESCHIKBAAR GEKOMEN. WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR:

 

EEN UITVOERDER M/V - RENOVATIE/TRANSFORMATIE/NIEUWBOUW

Als uitvoerder heb je geen afgebakende uitvoerdersfunctie. Vrijheid, zelfstandig werken en diversiteit aan opdrachten behoren tot deze brede rol. In een vroeg stadium wordt jij betrokken bij de projecten binnen onderhoud, renovatie en verduurzaming. Je stuurt het uitvoeringsteam aan en coördineert, controleert en stemt werkzaamheden af. Ook hou je contact met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers. 

Bekijk vacature

 

EEN ALLROUND BOUWKUNDIG ONDERHOUDSMEDEWERKER M/V - SPECIALISATIE TEGELEN (STUKADOREN)

Je hebt 2 rechterhanden, bent allround in al het voorkomende tegelwerk en gemotiveerd om direct aan de slag te gaan bij de afdeling onderhoud & renovatie. De werkzaamheden richten zich voornamelijk op verbouwing, uitbreiding, renovatie, onderhoud en diverse kluswerkzaamheden aan woningen en gebouwen. Het merendeel van je werkzaamheden wordt uitgevoerd voor woningbouwverenigingen.

Bekijk vacature

 

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Wij zijn een maatschappelijk betrokken familiebedrijf dat al 150 jaar is geworteld in Tilburg en haar werkgebied heeft in regio Midden Brabant. Een professionele vastgoedorganisatie met kernactiviteiten die zich richten op projectontwikkeling, realisatie, onderhoud & renovatie en vastgoedbelegging.

Wij zijn een gezond bedrijf met volop nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. Een bedrijf waar iedereen met plezier werkt en kansen krijgt om zich verder te ontwikkelen. Het merendeel van onze medewerkers werkt al tientallen jaren bij het bedrijf en vormen een goed team. Iedereen voelt zich gewaardeerd, betrokken en gesteund. We werken met plezier, en dat stralen we uit. Samen maken we alles mogelijk!

Meer informatie