PLANNER ONDERHOUD & RENOVATIE

Van der Weegen Bouwgroep is een maatschappelijk betrokken familiebedrijf dat al 150 jaar is geworteld in Tilburg en haar werkgebied heeft in de regio Midden Brabant. Een professionele vastgoedorganisatie in de breedste zin van het woord. Onze kernactiviteiten richten zich op projectontwikkeling, realisatie, onderhoud & renovatie en vastgoedbelegging.

Van der Weegen Bouwgroep, thuis in vastgoed!

Voor onze afdeling Onderhoud & Renovatie zijn wij op zoek naar een

PLANNER ONDERHOUD & RENOVATIE

Functieprofiel

Een goede voorbereiding is veel waard! Je hebt ervaring in de bouw en weet precies hoe je moet zorgen dat zaken op orde zijn. Je hebt overzicht en vindt het leuk om met meerdere projecten tegelijkertijd bezig te zijn. Je werkt graag in teamverband en je vindt het leuk om veel contacten te hebben met opdrachtgevers, bewoners, leveranciers, onderaannemers en natuurlijk onze eigen onderhoudsmedewerkers. Je bent de spil in het hele traject, voorbereiden, inplannen, uitwerken en factureren. En dat alles naar de wensen van de bewoners, want je gaat voor een optimale klanttevredenheid.

Taken

Als planner bij Van der Weegen Onderhoud & Renovatie kunnen de dagen hectisch zijn. En juist in deze hectiek liggen jouw kwaliteiten. Je belangrijkste taken zijn het aannemen van inkomende telefoongesprekken, het uitwerken van werkorders, doorvragen naar wat de problemen zijn, dagelijks inplannen van reparatieverzoeken en het goed informeren van bewoners en opdrachtgever. Je bent bekend met het bestellen van materialen en het inzetten van onderaannemers. Kostenbewaking en de opdrachtgever voorzien van alle nodige informatie is een serieuze aangelegenheid. Samen met je collega’s en leidinggevende bewaken we de planning en stuur je onze allround bouwkundig onderhoudsmedewerkers aan.

Competenties

  • Communicatief sterk
  • Servicegericht/collegiaal
  • Gestructureerd
  • Flexibel

Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau (bouwkunde)
  • Goede kennis van MS-office en kennis van Microsoft Dynamics NAV is een pré.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk
  • Bouwkundig onderlegd

Wat bieden wij

Een informeel familiebedrijf, een platte organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en werktijden passend binnen de privésituatie. In eerste instantie zal een dienstverband voor een jaar worden overeengekomen, met uitzicht op vast dienstverband. Voor deze functie zal er een telefoon van de zaak en laptop ter beschikking worden gesteld. Het maandsalaris wordt uitgekeerd met 8% vakantietoeslag, uitbetaling 13 vrije dagen (fulltime) en een duurzaaminzetbaarheidsbudget. Daarbij ben je vrij om de 30 resterende vrije dagen (fulltime) zelf in te vullen. De actieve personeelsvereniging en directie zorgen voor gezellige activiteiten, zoals een zomer- en winterborrel en personeelsfeesten.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Mail dan je CV en motivatie naar HRM@vanderweegen.nl. Of stuur een whats-app bericht. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Linda Uijens telefoonnummer 013-54 99 509.

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIE FORMULIER


Stuur eventueel uw CV mee

Stuur eventueel uw motivatie brief mee


Kom jij ons team versterken?

Van der Weegen Bouwgroep is een gezond bedrijf met volop nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. Een bedrijf waar iedereen met plezier werkt en kansen krijgt om zich verder te ontwikkelen.

Het merendeel van onze medewerkers werkt al tientallen jaren bij het bedrijf en vormen een goed team. Iedereen voelt zich gewaardeerd, betrokken en gesteund. We werken met plezier, en dat stralen we uit. Samen maken we alles mogelijk!