Van der Weegen Bouwgroep

Van der Weegen Bouwgroep,
thuis in vastgoed

Uitvoerder Renovatie – Van der Weegen Onderhoud & Renovatie Tilburg

Wegens groei en verdere professionalisering van de organisatie is Van der Weegen Onderhoud & Renovatie op zoek naar een ervaren en ondernemende uitvoerder renovatie.

Functieomschrijving
Als uitvoerder renovatie heb je geen afgebakende uitvoerdersfunctie. Je hebt een brede rol met veel vrijheid, waarbij je zelfstandig aan diverse renovatieprojecten werkt. Je wordt al in een vroeg stadium betrokken bij het project en kunt ondersteunen in de calculatie en werkvoorbereiding. Je bent verantwoordelijk voor het functioneren en coachen van eigen medewerkers en medewerkers van onderaannemers. Als spin in het web ben jij op de hoogte van alle ins en outs van het project. Je zorgt voor duidelijke instructies en bewaakt de voortgang en kwaliteit van het project. Je bent tevens verantwoordelijk voor een veilige en gezonde werkomgeving.

Binnen Van der Weegen zijn circulair bouwen en duurzaamheid belangrijke thema’s. Kennis op het gebied van duurzaam bouwen en bio-based materialen is een pré.


Functie-eisen
Voor de rol van uitvoerder voldoe je aan het volgende profiel:

  • MTS Bouwkunde;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een uitvoerdersrol;
  • Kennis van automatisering;
  • Humor, passend bij een Brabants familiebedrijf;
  • Communicatief en sociaal sterk ontwikkeld;
  • Enthousiast, flexibel en vasthoudend;
  • Betrouwbaar, afspraak is afspraak;
  • Eigen verantwoordelijkheid durven en kunnen nemen;
  • Ondernemend en een resultaatgerichte teamspeler.

 

Arbeidsvoorwaarden
Herken jij je in dit profiel en ben je toe aan een volgende stap, waarin je je breder kan ontwikkelen binnen ons mooie, Brabantse familiebedrijf? Dan ontvangen wij graag jouw reactie. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, kom je te werken in een hecht en ervaren team.

Solliciteren
Werelds in mens & werk verzorgt exclusief in opdracht van Van der Weegen Onderhoud & Renovatie de werving- en selectie voor deze vacature. Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Nout ter Horst via nout.ter.horst@werelds.nu 

of bel 06 – 52 390 766.

Jouw sollicitatie op deze uitdagende functie kun je versturen middels het klikken op de volgende link:

Bekijk vacature