Van der Weegen Bouwgroep

Van der Weegen Bouwgroep,
thuis in vastgoed

VASTGOEDMANAGER M/V

Van der Weegen Bouwgroep is een maatschappelijk betrokken familiebedrijf dat al 150 jaar is geworteld in Tilburg en haar werkgebied heeft in de regio Midden Brabant. Een professionele vastgoedorganisatie in de breedste zin van het woord. Onze kernactiviteiten richten zich op projectontwikkeling, realisatie, onderhoud & renovatie en vastgoedbelegging.

Van der Weegen Bouwgroep, thuis in vastgoed!

Wij zijn op zoek naar een 

VASTGOEDMANAGER M/V

Functieprofiel

Voor onze afdeling Vastgoedmanagement zoeken wij een ervaren, bevlogen vastgoedmanager. In deze rol beheer je een zeer gevarieerde, interessante vastgoedportefeuille. Van der Weegen Vastgoedmanagement beheert, naast haar eigen vastgoedportefeuille, ook de vastgoedportefeuille van meerdere opdrachtgevers. Je moet hierbij denken o.a. aan kantoren, commerciële ruimtes, grondgebonden woningen en appartementen. Een aantal van deze gebouwen zijn rijks- of gemeentelijke monumenten. Als vastgoedmanager bij Van der Weegen Vastgoedmanagement ben je verantwoordelijk voor het bouwkundig én installatietechnisch beheer van deze portefeuille. Je bent in deze rol dé expert op zowel procesmatig als op technisch gebied. Duurzaamheid staat bij Van der Weegen Vastgoedmanagement hoog op de agenda. We hebben daarom ook ambitieuze plannen op het gebied van verduurzaming van de vastgoedportefeuille. Jij bent als vastgoedmanager degene die vorm gaat geven aan de realisatie van deze ambities. Je gaat nauw samenwerken met betrokken, professionele collega’s. De sfeer op de afdeling is goed en informeel. Collega’s staan voor elkaar klaar en werken op een prettige manier samen.

Taken

Onderstaande werkzaamheden behoren tot het takenpakket:

-        Je bewaakt de kwaliteit- en de beheeraspecten van de objecten in portefeuille
-        Je verzorgt de (her)inspecties van het vastgoed binnen de portefeuille.
-        Je bewaakt en controleert de technische kwaliteit van het vastgoed en signaleert afwijkingen.
-        Je houdt je actief bezig met de verduurzamingsopgave van het vastgoed.
-        Je adviseert en initieert acties op het gebied van aspectprogramma’s (o.a. op het gebied Van duurzaamheid, brandveiligheid, legionella) naar gebruikers, installateurs én directie.
-        Je bent het eerste aanspreekpunt op operationeel niveau voor alle contractpartijen.
-        Je beoordeelt onderhoudsbestekken, evalueert processen en procedures met diverse stakeholders en contractpartners en houdt daarbij rekening met de standaardisering van techniek.
-        Je plant onderhoudsactiviteiten van contractpartners bij de gebruikers van jouw objecten en bewaakt de planning en uitvoering.
-        Je regelt leveranciersdiensten op basis van planmatig of dagelijks onderhoud.
-        Je signaleert knelpunten in de storingsopvolging en risico’s op het gebied van wet- en regelgeving.
-        Je onderhoudt de contacten met de gebruikers van de gebouwen.
-        Je bewaakt de naleving van de prestatieafspraken t.a.v. uitgevoerd werk.
-        Je voert vervangings-en investeringsprojecten uit.
-        Je coördineert activiteiten tijdens de voorbereiding én uitvoering van projecten (zoals technisch-inhoudelijke afstemming).
-        Je zorgt voor complete opleverdossiers.
-        Je beoordeelt maandelijkse storingsoverzichten, in het licht van prestatiecontracten.

Jouw profiel

-        Je hebt ruime ervaring  op het gebied van assetmanagement/ vastgoedbeheer. Met name op het gebied van de technische kwaliteit van gebouwen (Installatietechnisch én bouwkundig).
-        Je hebt hbo denk- en werkniveau (in de richting installatietechniek, elektrotechniek en bouwkunde).
-        Je hebt aantoonbare affiniteit met gebouwenbeheersystemen en energiebeheer. Ook heb je kennis van en ervaring met gebouw gerelateerde elektrotechniek.
-        Je hebt ervaring op het gebied van verduurzaming van vastgoed en ziet dit als dé belangrijkste opgave voor de toekomst.
-        Je bent een professional met een brede helikopterview en kan deze blik goed vertalen naar een toekomststrategie.
-        Je bent goed onderlegd op financieel gebied, analytisch sterk en hebt o.a. ervaring met het opstellen begrotingen, budgetteringen en rendementsanalyses.
-        Je bent communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk) en hebt een goede dosis overtuigingskracht.
-        Je bent sterk in plannen en organiseren, je bent klantgericht en vindt het prettig om goed en collegiaal samen te werken.

Het aanbod

Van der Weegen Vastgoedmanagement is een goede werkgever. We zijn gericht op leren en ontwikkelen. Bij ons heeft iedereen de kans om zijn/haar talent verder te ontwikkelen. Het salaris voor deze uitdagende functie is marktconform. Verder bieden wij:

-        Een aanstelling voor de duur van een jaar met de intentie om die, bij wederzijdse tevredenheid, om te zetten naar een vaste aanstelling.
-        Vakantiegeld van 8%.
-        Vrije dagen, pensioen en overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform de UTA cao.
-        Een leaseauto

De procedure

Herken jij jezelf in het beschreven profiel en krijg je energie van deze mooie uitdagende functie? Dan maken we heel graag kennis met jou! Mail dan je cv en motivatie naar info@vanderweegen.nl.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met Marc Buster of Paul van der Weegen op 013 – 535 21 35.

De uiterste reactiedatum voor deze vacature is zondag 25 november 2018.

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIE FORMULIER


Stuur eventueel uw CV mee

Stuur eventueel uw motivatie brief mee


Kom jij ons team versterken?

Van der Weegen Bouwgroep is een gezond bedrijf met volop nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. Een bedrijf waar iedereen met plezier werkt en kansen krijgt om zich verder te ontwikkelen.

Het merendeel van onze medewerkers werkt al tientallen jaren bij het bedrijf en vormen een goed team. Iedereen voelt zich gewaardeerd, betrokken en gesteund. We werken met plezier, en dat stralen we uit. Samen maken we alles mogelijk!