Onze huizensite:


Dé kantoor & bedrijfsruimte site:

Wilfried

Ik ben Wilfried Bergman en ik werk inmiddels sinds 2004 bij Van der Weegen. Ik ben als timmerman/vrachtwagenchauffeur begonnen, 2 à 3 dagen timmeren en de overige dagen rijden, een leukere afwisseling kon ik niet bedenken. Zo had ik toch nog iets aan mijn vrachtwagenrijbewijs dat ik tijdens mijn dienstplicht behaalde!

Naarmate het drukker werd ben ik meer gaan timmeren en werd ik als vliegende kiep ingezet bij  storingen of andere spoedklussen. Ik had veel contact met de klanten en vond het leuk om problemen voor ze op te lossen.

Inmiddels werk ik aan de “voorkant” van het werk op kantoor en doe de planning van mijn collega's, facturatie van de kleine klusjes, bestellingen en communicatie naar de opdrachtgever toe. Ik heb de overstap naar deze functie gemaakt omdat ik knieproblemen heb. Van der Weegen heeft met mij meegedacht en ervoor gezorgd dat ik binnen het bedrijf toch weer een nieuwe uitdaging vond!

Ik mag wel zeggen dat ik al zeer afwisselend werk heb gehad bij Van der Weegen en ook nu op kantoor is het een gezellig team, waarin ik alle kansen krijg