Onze huizensite:


Dé kantoor & bedrijfsruimte site:

Adri

Ola,

Ik ben Adri van den Brand en ik ben al sinds 2005 werkzaam bij Van der Weegen. Al heel wat jaren dus en altijd met een goed gevoel, plezier en creativiteit. De werkzaamheden zijn afwisselend en de sfeer onder elkaar is prima en relaxt. Niet zeuren als er iets dwars zit maar gewoon aan de bel trekken. En elkaar steunen als er iets gedaan moet worden, al is het midden in de nacht.

De voldoening in mijn werk haal ik zelf uit de complimenten die we krijgen van onze opdrachtgevers en klanten. Als we weer een stukje werk hebben geleverd waarvan ik kan zeggen “ZIJ BLIJ, WIJ BLIJ”

Ook wat voor betreft het ontwikkelen van jezelf zit je bij ons goed. Ik heb opleidingen kunnen volgen die variëren van kitten en luchtdicht-bouwen tot calculatie en het uitvoeren van kleine projecten. De mogelijkheden zijn net zo veelzijdig als je zelf bent of wilt gaan worden.

Op dit moment variëren mijn werkzaamheden dan ook van het opnemen van het werk, het bestellen van materialen tot het uitvoeren van de werkzaamheden. En dat doe ik samen met een team van toffe gasten!

ZIJ BLIJ, WIJ BLIJ- JIJ ERBIJ?!