Wij beleggen, transformeren, beheren en verhuren duurzaam vastgoed. Dit doen wij al anderhalve eeuw met succes.

Wij hebben een uitstekende reputatie, niet in de laatste plaats door onze passie voor gebouwen met een lange levensduur. Onze portefeuille is divers, van woongebouwen in het middenhuur segment en de vrije sector tot kantoren en bedrijfsruimten op maat. Door strategisch vastgoedbeheer zorgen wij voor een goede balans en creëren daarmee een gezonde vastgoedportefeuille voor onze aandeelhouders, externe beleggers én huurders.

De gebouwen in onze vastgoedportefeuille worden duurzaam beheerd en veranderen soms van kleur. Zo transformeerden we het voormalige gemeentehuis De Vijf Bogen in Goirle tot een comfortabel woongebouw en gebouw 88 in de Spoorzone tot een verrassende werkomgeving voor startups.

Dankzij onze expertise in vastgoed, ondersteund door onze hoogwaardige vastgoedinformatie, creƫren we een integraal inzicht en overzicht.

Zo kunnen wij in één oogopslag zien waar er waardevermeerdering valt te behalen. Vaak nemen wij een object in belegging voor eigen portefeuille maar ook externe beleggers weten ons te vinden. Op dit moment realiseren wij voor onze aandeelhouders een appartementencomplex in samenwerking met meerdere beleggers.