Wij ontwikkelen duurzame gebouwen en wijken die op positieve wijze impact hebben op mens, natuur en maatschappij en ├ęcht het verschil maken.

Wij kennen de Brabantse steden en dorpen, de wijken en straten. We snappen waarom mensen hier willen wonen en werken. Het voelt voor ons als vanzelfsprekend om juist hier te bouwen aan de toekomst. We hebben oog voor dat wat leeft in een woon- of werkomgeving. Het bestaande groen koesteren we. En we zien dat licht en ruimte een gebouw versterken.

Een goede omgeving houdt mensen gezond. Je ontmoet elkaar makkelijker, kinderen spelen vaker buiten, het verlaagt stress. Daarom krijgt buiten bij ons net zoveel prioriteit als binnen. Wij investeren altijd in een omgeving die mensen meerwaarde biedt en hen gelukkig maakt.

En om dat te kunnen doen, beginnen we met luisteren. Vervolgens bedenken en maken we een nieuw thuis of een inspirerende werkplek. Gebouwen die gezien mogen worden, een verbindende rol hebben en collega’s, gezinnen, bewoners en bezoekers bij elkaar brengen. Dat geeft ze hun échte waarde.  Want wonen is meer dan een huis, werken meer dan een kantoor.

Dankzij onze expertise zien wij in één oogopslag waar er waardevermeerdering valt te behalen in vastgoed. Wij ontwikkelen voor eigen portefeuille maar ook (particuliere) beleggers weten ons vaak te vinden. 

De oplossing voor woon- of werkwensen ligt niet altijd in het realiseren van nieuwbouw.

Soms is het transformeren van een bestaand gebouw beter. Of is de aantrekkingskracht van een oud gebouw of een industriële hal simpelweg onweerstaanbaar. Wij leren van het verleden, behouden wat goed is en verbeteren dat wat met de kennis van nu anders kan. Een vervallen industrieel pand blijft voor de stad behouden en krijgt een nieuwe bestemming.

Verrassende plattegronden worden bijzondere werkplekken of een modern appartement met bijzondere elementen. En het zijn de nieuwe bewoners of gebruikers die de historie van het gebouw omarmen. Een mooi voorbeeld daarvan is onze eigen werkomgeving. 

 

Wij ontmoeten je graag in ons nieuwe kantoor

We hebben het voormalige keukengebouw van het kloostercomplex van de Zusters van Liefde met zorg getransformeerd tot een inspirerend en modern kantoor. Gezondheid en beweging van onze medewerkers staat voorop, het gebouw stimuleert, inspireert en nodigt uit tot ontmoeting. Wandel eens bij ons binnen of neem hiernaast alvast een kijkje.