Ben jij op zoek naar een leuke baan en is je oog op ons bouwbedrijf gevallen? In dat geval stellen wij ons graag even aan je voor:

Van der Weegen Bouw is een Tilburgs familiebedrijf, wij bouwen, onderhouden en verduurzamen al anderhalve eeuw met succes. Wij hebben een uitstekende reputatie, niet in de laatste plaats door de inzet van ons team van medewerkers. Bij ons zijn de lijnen kort. We werken met respect voor elkaar en delen onze kennis, ervaring, talent en passie, dat maakt ons als team sterker.

Samen bieden wij de beste kwaliteit voor onze opdrachtgevers én voor onze medewerkers. Want alleen als je het beste uit jezelf haalt, presteer je optimaal en dat komt dan weer ten goede aan onze opdrachtgevers. Daarom vinden we het zo belangrijk dat je de kans krijgt aan jezelf te blijven werken. Training-on-the-job, coaching en begeleiding door ervaren collega’s; wij werken met je mee! 

Onze vacatures

Samen zijn we Van der Weegen

Dat wij ons bezighouden met bouw, onderhoud en verduurzaming is duidelijk. Maar dat is pas de helft van het verhaal. De andere helft ben jij met je collega’s. Wij zijn echte samen werkers. Teamgeest is niet optioneel, maar de enige manier van werken. 

Met elkaar willen we uitblinken in alles wat we doen. Iedereen leert van elkaar en stimuleert elkaar. Dat maakt het werken niet alleen prettig en leuk, het maakt ook dat we tot heel veel in staat zijn. Onze mensen delen graag hun verhaal.