Ons DNA

Onze kernwaarden

Ambitie
Wij streven ernaar om iedere dag beter te worden en het verschil te maken. We leggen de lat hoog en leveren kwaliteit bij alles wat we doen. We zijn vooruitstrevend en passen nieuwe technieken en innovaties toe om onze ambities te realiseren. Succes inspireert en motiveert ons om te blijven groeien en ontwikkelen, zowel als individu als organisatie.

Ondernemend
Wij zijn ondernemend en zoeken altijd naar kansen. Wij tonen initiatief, zijn flexibel en tonen besluitvaardigheid. Bij ons hoor je niet "dat kan niet", maar liever "hoe kan het wel?" In plaats van te denken in problemen, denken we in oplossingen en durven we het anders te doen. Creativiteit is daarbij van groot belang. 

Respect
Wij vinden respect voor elkaar en voor onze afspraken erg belangrijk. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, zijn eerlijk en duidelijk in onze communicatie en tonen oprechte interesse en betrokkenheid. Door anderen te behandelen zoals we zelf behandeld willen worden, bouwen we aan vertrouwen en een goede samenwerking.

Teamgeest
Wij beseffen dat we allemaal bijdragen aan succes. Wij kunnen op elkaar bouwen en problemen lossen we samen op. We waarderen de verschillen die ons juist sterker maken. We hebben respect voor elkaar en zijn bereid elkaar te helpen waar nodig. Met enthousiasme en plezier in ons werk zorgen we gezamenlijk voor de beste resultaten.

Verantwoordelijkheid
Samen zijn wij verantwoordelijk voor ons bedrijf en de omgeving waarin wij werken. Zo ben je op onze 'bouwplaats' van harte welkom en voel je je thuis. Fouten maken mag, zolang deze worden opgelost en er van wordt geleerd. Wij tonen respect voor de omgeving waarin wij werken en voelen ons daarbij betrokken, zowel geven als nemen.