Van der Weegen Bouwgroep

Van der Weegen Bouwgroep,
thuis in vastgoed

Van der Weegen Onderhoud & Renovatie wederom PSO gecertificeerd

Onze groei naar sociaal ondernemerschap anno 2018, is erkend met de PSO-certificering Trede 3!

Onlangs hebben wij Trede 3 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemer (PSO) en daar zijn wij trots op! De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Uit onafhankelijke toetsing door een gecertificeerde instelling blijkt dat Van der Weegen op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Doel van de PSO is om meer mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie op een duurzame en kwalitatief goede wijze aan het werk te helpen. Dit doen wij niet alleen door in onze eigen organisatie werkplekken te faciliteren maar ook door onze leveranciers en opdrachtnemers te stimuleren om sociaal te ondernemen. Door meer organisaties socialer te laten ondernemen, groeien we samen naar een inclusievere samenleving toe!

Meer weten over de PSO? Kijk dan op www.pso-nederland.nl , daar staat ook een interessante animatie die de PSO in twee minuten uitlegt https://www.pso-nederland.nl/over-de-pso/pso-uitgelegd-in-twee-minuten>.