Wij zijn op zoek naar een Allround bouwkundig medewerker met specialisatie: tegelen (stukadoren)

Functieprofiel

Je hebt 2 rechterhanden, bent allround in al het voorkomende tegelwerk en gemotiveerd om direct aan de slag te gaan bij onderhoud & renovatie. Onze werkzaamheden richten zich voornamelijk op verbouwing, uitbreiding, renovatie, (preventief) onderhoud en diverse kluswerkzaamheden aan woningen en gebouwen voor diverse opdrachtgevers. Het merendeel van je werkzaamheden wordt uitgevoerd voor woningbouwverenigingen, denk dan aan mutaties/renovaties van sanitaire ruimtes in huurwoningen. 

Wat we van je verwachten

In teamverband ondersteun je elkaar, maar er word ook van je verwacht dat je werkzaamheden zelfstandig op kunt pakken en relevante kennis en werkervaring hebt. Je bent klant- en oplossingsgericht en vindt het leuk om rechtstreeks contact te hebben met bewoners.

Competenties

  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Nauwkeurig
  • Creatief
  • Flexibel
  • Kwaliteits-/oplossingsgericht
  • Plannen en samenwerken

Functie-eisen

  • Relevante bouwopleiding
  • Rijbewijs B (E achter B is een pré)
  • VCA basis en BHV is een pré

Wat bieden wij

Van der Weegen is een informeel familiebedrijf, een platte organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. In eerste instantie zal een dienstverband voor een jaar worden overeengekomen, met uitzicht op vast dienstverband. Voor deze functie zal er een telefoon van de zaak ter beschikking worden gesteld. Het salaris wordt per 4 weken uitgekeerd en er is een apart TijdSpaarFonds met 8% vakantietoeslag, 18 vrije dagen (fulltime) en een duurzaaminzetbaarheidsbudget. Daarbij ben je vrij om de 30 resterende vrije dagen (bij een fulltime dienstverband) zelf in te vullen. De actieve personeelsvereniging en directie zorgen voor gezellige activiteiten, zoals een zomer- en winterborrel en personeelsfeesten.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in (incl. CV en motivatie) en klik op verstuur!
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Linda Uijens op telefoonnummer 013-54 99 509.

 

Solliciteer direct

Persoonlijke gegevens:
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht en moet een e-mailadres zijn
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht
Vakgebied:
Correct
Dit veld is verplicht
CV:
Correct
Dit veld is verplicht
Motivatie brief:
Correct
Dit veld is verplicht
Vragen of opmerkingen:
Correct
Dit veld is verplicht