Onze huizensite:


Dé kantoor & bedrijfsruimte site:

ALLROUND BOUWKUNDIG ONDERHOUDSMEDEWERKER M/V

Van der Weegen Bouwgroep is een maatschappelijk betrokken familiebedrijf dat al 150 jaar is geworteld in Tilburg en haar werkgebied heeft in de regio Midden Brabant. Een professionele vastgoedorganisatie in de breedste zin van het woord. Onze kernactiviteiten richten zich op projectontwikkeling, realisatie, onderhoud & renovatie en vastgoedbelegging.

Van der Weegen Bouwgroep, thuis in vastgoed!

Voor ons Bouw- en Onderhoudsbedrijf zijn wij op zoek naar een

ALLROUND BOUWKUNDIG ONDERHOUDSMEDEWERKER M/V 

Specialisatie "natte" werkzaamheden

Functieprofiel

Als gespecialiseerd allround bouwkundig onderhoudsmedewerker word je ingezet voor met name metselwerk, tegelwerk en stucwerkzaamheden bij onze onderhoudsdienst. Je werkt voor verschillende opdrachtgevers. De werkzaamheden richten zich voornamelijk op verbouwing, uitbreiding, renovatie, (preventief) onderhoud en diverse kluswerkzaamheden aan woningen en gebouwen.

Wat we van je verwachten

Je levert kwalitatief goed werk dat voldoet aan de geldende eisen en wensen van de klant. Je bent je bewust van de eventuele risico’s die het werk met zich meebrengen  en je kunt  snel reageren op onvoorziene omstandigheden, waarbij je oog hebt voor de veiligheid van jezelf en je omgeving. Je hebt een goede beroepshouding en omgangsvormen.

 Functie-eisen

  • Relevante bouwopleiding;
  • Competenties: verantwoordelijkheidsgevoel, nauwkeuring, creatief, flexibel, kwaliteits-/oplossingsgericht, plannen en samenwerken;

  • Relevante werkervaring (bij voorkeur in bouw/onderhoud)

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie? Mail dan je CV en motivatie naar HRM@vanderweegen.nl. Of stuur een whats-app bericht. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Linda Uijens telefoonnummer 013-54 99 509.

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIE FORMULIER


Stuur eventueel uw CV mee

Stuur eventueel uw motivatie brief mee


Kom jij ons team versterken?

Van der Weegen Bouwgroep is een gezond bedrijf met volop nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. Een bedrijf waar iedereen met plezier werkt en kansen krijgt om zich verder te ontwikkelen.

Het merendeel van onze medewerkers werkt al tientallen jaren bij het bedrijf en vormen een goed team. Iedereen voelt zich gewaardeerd, betrokken en gesteund. We werken met plezier, en dat stralen we uit. Samen maken we alles mogelijk!