Project: Nieuwbouw
Programma: 6 luxe patiobungalows
Opdrachtgever: Van der Weegen Bouwontwikkeling

Bij deze 6 exclusieve geschakelde bungalowvilla's werd de lat nog hoger gelegd.

Op de mooiste plek in de wijk Witbrant Oost, grenzend aan de bossen, hebben wij een kleinschalig project gerealiseerd met prachtige geschakelde bungalowvilla's.

Witbrant Oost omvat in totaal 395 woningen en bij deze laatste 6 woningen, ontworpen door Bedaux de Brouwer Architecten, is er extra aandacht besteed aan het ontwerp, de grootte, het materiaalgebruik en de inpassing in de omgeving. De villa's zijn voorzien van veel glas aan de tuinzijde, waardoor bewoners optimaal kunnen genieten van ruimte, rust en adembenemende uitzichten. De grens tussen binnen en buiten vervaagt. Daarnaast zijn de details strak en modern afgewerkt, met gevels opgebouwd uit gestapelde natuursteenblokken en kozijnen van geanodiseerd aluminium. 

Bij deze exclusieve woningen hebben kopers de mogelijkheid gekregen om deel te nemen aan een uitgebreid maatwerktraject. Ze konden een ontwerp voor de inrichting laten maken door interieurarchitecte Francine Broos en samen op zoek gaan naar hun persoonlijke droomwoning. Hierdoor was er veel vrijheid in de indeling en afwerking.