Onze vacatures

Als planner bij Van der Weegen Onderhoud & Renovatie kunnen de dagen hectisch zijn. En juist in deze hectiek liggen jouw kwaliteiten. Je belangrijkste taken zijn het aannemen van inkomende telefoongesprekken, het uitwerken van werkorders, doorvragen naar wat de problemen zijn, dagelijks inplannen van reparatieverzoeken en het goed informeren van bewoners en opdrachtgever.

 

meer informatie
Je hebt een afwisselende rol en volgt een project vanaf de voorbereiding tot aan de oplevering. Vrijheid, zelfstandig werken en een diversiteit aan opdrachten behoren tot deze brede uitdagende functie. Je bereidt projecten voor en hebt een coördinerende rol op de bouwplaats voor de uitvoerder en het uitvoerende team. En houd contact met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers.

 

meer informatie
Geen afgebakende uitvoerdersfunctie maar vrijheid, zelfstandig werken en diversiteit aan opdrachten behoren tot deze brede rol. In een vroeg stadium word jij betrokken bij de onderhoud, renovatie en verduurzamingprojecten. Je stuurt het uitvoeringsteam aan en coördineert, controleert en stemt werkzaamheden af. Ook hou je contact met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers.

 

meer informatie
Je hebt 2 rechterhanden, bent allround in al het voorkomende tegelwerk en gemotiveerd om direct aan de slag te gaan bij de afdeling onderhoud & renovatie. De werkzaamheden richten zich voornamelijk op verbouwing, uitbreiding, renovatie, onderhoud en diverse kluswerkzaamheden aan woningen en gebouwen. Het merendeel wordt uitgevoerd voor woningbouwverenigingen.

 

meer informatie